PERSBERICHT

Timmerfabriek Volendam is geen timmerfabriek waarbij een minimum grootte van de opdracht wordt gehanteerd.
 
Timmerfabriek Volendam
Onze expertise en uitdaging schuilt in het gedetailleerde voor de enkele stuks en kunnen dit moeiteloos omzetten naar seriematige producties.
Het combineren van vakmanschap en vakmatig inzicht in combinatie met de modernste en efficiëntste machines levert altijd een kwalitatief hoogwaardig eindproduct op en daarmee is de kwaliteit ten volle gewaarborgd.
Door te werken met de modernste machines kunnen wij u in veel gevallen aangenaam verrassen als u met spoed een of meerdere kozijnen, ramen of deuren nodig heeft.
 
U als klant bepaalt wat er geleverd wordt. Hier bedoelen we mee dat u aangeeft hoe compleet u het ook wilt hebben. Timmerfabriek Volendam levert het: van een kaal en onbehandeld kozijn tot en met kozijnen incl. ramen en/of deuren, geheel afgespoten en beglaasd en voorzien van het benodigde hang- en sluitwerk volgens de normen van het politiekeurmerk (inbraakwerendheids klasse 2), eventueel in combinatie met gevelsluitende elementen.

 
etrouwbaarheid van de leveranties en duurzame kwaliteit van onze producten staan centraal in Timmerfabriek Volendam.
Timmerfabriek Volendam levert onder een KOMO – SKH attest met productcertificaat om de benoemde kwaliteit vast te leggen naar onze opdrachtgevers.
Ook wij hebben natuurlijk oog voor het milieu en voelen ons verantwoordelijk voor de materialen die we gebruiken.

 
Timmerfabriek Volendam
timmerfabriek Volendam heeft als doelstelling alleen maar maatschappelijk verantwoord materiaal te verwerken, mede hierdoor zijn wij FSC® gecertificeerd wat ons de mogelijkheid geeft onze producten met een FSC label te leveren, in combinatie met watergedragen verven.
Wij als timmerfabriek Volendam houden het bij hout, want alleen hout heeft zich door de eeuwen heen bewezen duurzaam en betrouwbaar te zijn. Hout is in alle stadia van de gebruikerscyclus de beste keuze.

---/---

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Timmerfabriek Volendam:
 
Slobbeland 10
1131 AB VOLENDAM
T: 0299 - 39 89 98
E: info@timmerfabriekvolendam.nl

PERSBERICHT

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 - 39 89 98 - M: info@timmerfabriekvolendam.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design